Reklamne majice so učinkovito marketinško orodje

Reklamne majice spadajo med najbolj priljubljena promocijska darila, saj so estetske in praktične. Z njimi podjetja na zelo enostaven in nevsiljiv način širijo svoj slogan, kar jim pomaga pri gradnji blagovne znamke. Potencialnim kupcem in poslovnim partnerjem se logo oz. podoba podjetja hitro usidra v dolgoročni spomin, saj je predstavljena na kreativen način.

Vizualno podobo, ki je natisnjena na reklamnih majicah, hitro opazimo, zato je izrednega pomena za uspešno promocijo. Strankam profesionalni videz zaposlenih vliva večje zaupanje in hkrati tudi spoštovanje do blagovne znamke.

Tisk majic

Tisk majic je dobra odločitev za razne sejme in konference

Boste na sejmu predstavljali svoje podjetje in promovirali svoje izdelke? Potem vam toplo priporočamo, da vaši zaposleni oblečejo reklamne majice z logotipom ali sloganom vašega podjetja. Strankin prvi vtis je izjemnega pomena, saj si že v nekaj sekundah ustvari dobro ali slabo mnenje, ki ga je kasneje zelo težko spremeniti. Če se boste odločili za tisk majic, boste poskrbeli, da bo prvi vtis dober, saj se boste predstavili kot resno podjetje, ki vestno in kvalitetno opravlja svoje delo.

Mimoidoči se bodo bolj verjetno ustavili na vaši stojnici in si ogledali vaše izdelke. Tudi če v danem trenutku ne bodo opravili nakupa, pa si vas bodo zagotovo zapomnili. Ko bodo izdelek potrebovali, boste prav vi njihova prva asociacija. Ker bodo na sejmu razvili določeno stopnjo zaupanja, se bodo v prihodnosti obrnili na vas namesto na vašo konkurenco.

S preprostim dejanjem boste tako povečali prihodke v prihodnosti. Pri oblikovanju bodite pozorni le, da bo sporočilo čimbolj preprosto, končni izdelek pa naj bo estetski.

Reklamne majice

Funkcijske majice so kot nalašč za športne prireditve

Seveda pa tovrstni promocijski tekstil ni namenjen le za sejme in podobne dogodke, temveč je izjemno uporaben tudi na neformalnih druženjih. V zadnjem času podjetja dajejo vedno večji poudarek na dobrodelnost in udejstvovanje na raznih športnih dogodkih. Tudi na tak način širijo svojo blagovno znamko, saj krepijo občutek pripadnosti med zaposlenimi ter potencialnimi strankami.

S svojo vidnostjo na neformalnih druženjih sporočajo, da so strokovni, a tudi preprosti. V kolikor bodo zaposleni nosili enake funkcijske majice s potiskom, se bodo približali kupcu na povsem drugačen način, kot če bi na nekem formalnem dogodku nosili enake polo majice ali srajce. Mreženje, torej spoznavanje novih ljudi in poznanstev ter izmenjava idej, je v poslu izjemno pomembno.

Funkcijske majice

Reklamne majice so odlično promocijsko darilo

Ena izmed možnosti je, da so na določenem dogodku vsi zaposleni oblečeni v navadne ali funkcijske majice s potiskom, saj tako kupci na enostaven način ločijo obiskovalce od zaposlenih. Druga možnost pa je, da reklamne majice podarite svojim strankam.

Tisk majic je zelo priročen način, kako kupcem približati vaše podjetje in obenem vzpostaviti nek pristen odnos, ki temelji na zaupanju in pripadnosti. Vsak, ki bo oblekel vaše tekstilne izdelke, se bo počutil z vami povezanega, obenem pa bo razširil vaše sporočilo med svoj krog prijateljev ter znancev. Z nizkim začetnim vložkom boste zgradili veliko skupnost.

Funkcijske majice

Ponujamo kvalitetno vezenje in tisk majic

Če si želite na nevsiljiv in prefinjen način prenesti vaše sporočilo med širšo množico, vam bomo z veseljem priskočili na pomoč. Ponujamo tako vezenje, kot tisk majic, poleg tega pa vam po želji pomagamo tudi pri oblikovanju. Zavedamo se, da je to precej težja naloga, kot se morda zdi na prvi pogled.

Ustvariti navadne ali funkcijske majice, ki ne bodo preveč vpadljive, a jih bodo mimoidoči vseeno opazili, je lahko zelo dolgotrajno opravilo. Ker imamo na tem področju veliko izkušenj, vam bomo rade volje svetovali in podali svoje mnenje.

Naša ponudba reklamnih majic je izjemno pestra – na voljo so majice z dolgimi in kratkimi rokavi, funkcijske majice, polo majice in drugi estetski tekstilni izdelki. Izbirate lahko med več različnimi materiali, barvami in velikostmi.

Lahko ste prepričani, da vas naši izdelki ne bodo razočarali, saj lahko v naši ponudbi najdete kvalitetne znamke promocijskega tekstila, kot so Kariban, Sol’s, Anvil, Regatta in Gildan. Le-te se uvrščajo med najkvalitetnejše pri promocijskem tekstilu, zato vam bodo reklamne majice služile še vrsto let. Ker so udobne za nošenje boste z njimi navdušili tako zaposlene, kot stranke in poslovne partnerje.

Tisk majic

Tisk majic se uporablja tudi za zasebne namene

Sporočila, ki jih želimo sporočiti, niso vedno poslovne narave. Ste se že kdaj znašli v zagati, kako bi nasmejali svoje prijatelje in družino? Dekliščine oz. fantovščine so npr. tipični primer, ko želimo pripraviti nekaj unikatnega in zabavnega. Najenostavnejši način, kako nasmejati ženina, nevesto in vse udeležence je, da na tekstil natisnemo smešna sporočila in vloge vsakega gosta. Dodamo lahko tudi skico ali fotografijo, ki bo bodoča zakonca za vedno spomnila na nepozaben predporočni dan.

Potisk je dobra izbira tudi v primeru, če želite svojim najbližjim sporočiti, da bo vaša družina kmalu dobila novega člana ali članico. V naši ponudbi lahko najdete nosečniške majice, ki omogočajo brezskrbno rast. Lep kroj bo poudaril vaš trebušček, napis pa bo razveselil bodoče babice in dedke.

Oglejte si našo spletno stran, kjer boste našli vse potrebne podatke.

Written by: