Omare za predsobo so eleganten in koristen dodatek vašega doma

Omare za predsobo, ki so videti odlično, hkrati pa so tudi zelo funkcionalne in dobro izdelane, so delo podjetja Alples z dolgo tradicijo in znanjem. Predsoba predstavlja dragocen, vendar velikokrat spregledan prostor v številnih domovih. To je običajno najbolj ozek del stanovanja ali hiše, a s pravo izbiro izdelkov lahko izkoristite prav vsak centimeter.

S preureditvijo predsobe lahko z upoštevanjem domiselnih rešitev za shranjevanje, kot so vgradne omare, police ali skriti predali, maksimalno izkoristite potencial tega prostora. Če učinkovito razporedite plašče, čevlje, torbe in druge predmete, s tem razbremenite tudi druge prostore vašega doma ter ustvarite urejeno in organizirano okolje.

bele-vgradne-omare-za-predsobo

Hodnik je največkrat prostor, ki se premalo uporablja, a z nekaj izvirnimi kosi, kot so npr. omare za predsobo, ga je mogoče spremeniti tudi v eleganten in koristen del vašega doma. Z dodanimi omaricami za obutev, obešalniki, policami in stojali za čevlje, mizicami in kompleti, ki ga zajemajo omare za predsobo, je mogoče povečati kapaciteto prostora z vidika hrambe.

Se vam pogosto dogaja, da zapravljate čas z iskanjem stvari v zadnjem hipu, kot so na primer ključi? Če je temu tako, potem vas to ne sme več skrbeti. Omare za predsobo za vas predstavljajo pravo opremo za odlaganje predmetov, ki ne le ustvarja urejeno mesto za shranjevanje, temveč tudi poskrbi za bolj gladke prihode in izhode, ki omogočajo dobre sprejeme prijateljev in družine, oziroma objeme in pozdrave.

 

Vgradne omare lahko segajo vse do stropa

Če je vaš hodnik morda malce manjši, se vgradne omare izkažejo za odlično investicijo. So praktične in zagotavljajo večjo površino za shranjevanje kot navadne omarice. Segajo lahko do stropa, rešite pa lahko tudi zagato z odpiranjem vrat, ki so lahko drsna ali pa klasična. Lahko jih uskladite z ostalim pohištvom in talnimi oblogami v stanovanju, tako barvno, kot tudi stilsko.

Če želite čim bolj izkoristiti majhen prostor na hodniku, uporabite svetle barve in ogledala, da ustvarite iluzijo odprtosti. Izberite pohištvo ter rešitve za shranjevanje, ki so primerne za vaše domovanje in izpolnijo vaše zahteve. Izkoristite možnosti navpičnega shranjevanja in poskrbite za urejenost prostora, da se izognete neredu.

vgradne-omare-za-predsobo

Omare za predsobo so narejene z namenom vzpostavitve urejenega in dodelanega hodnika, ki obenem tudi polepša prostor. Ustvari namreč občutek topline, sloga in dovršenosti, kar vašemu domu doda občutek domačnosti. Skrbno zasnovan hodnik lahko prav tako poudari celoten potek dogajanja in gibanje v vašem domu, saj ustvari nemoten prehod med prostori in izboljša funkcionalnost prostora.

 

Pohištvo za predsobo različnih barv ter vzorcev

Na pohištvo za predsobo nikakor ne smemo pozabiti. Biti mora uporabno, vsestransko in hkrati lepo na pogled. Verjetno na hodniku res ne boste preživljali prav veliko svojega časa, vendar pa je treba pri njem vselej narediti piko na i.

Pri nakupu je pomembno, da namenite več pozornosti kakovosti izdelave, saj je pohištvo za predsobo izpostavljeno vsakodnevni uporabi. Izberite trdne materiale, ki bodo ohranili svoj izgled dlje časa. Pomembno je, da izberete takšno, ki vam ponuja dovolj shranjevalnega prostora, tudi za drobne predmete.

Naj bo namenjeno le odlaganju čevljev, jaken, dežnih plaščev in dežnikov ali pa morda le sprejemanju gostov v vašem domu, biti omra praktičen del vašega doma.pohistvo-za-predsobo-po-meriOd omar, ki jih ponuja pohištvo za predsobo, obešalnikov in stojal za čevlje do polic in ogledal…Izpolnite vašo predstavo o tem, kako se znebiti nereda z uporabo sodobnih in praktičnih rešitev, ki jih ponuja pohištvo za predsobo, ki lahko ima eleganten videz in značajsko podobo. Z dodelano ureditvijo boste poskrbeli za pravo ozračje v celotnem delu vašega doma.

 

Predsobe po meri zagotavljajo popolno rešitev za shranjevanje

Predsobe po meri so popolna rešitev za opremo vašega hodnika, ki je lahko velikokrat majhen in ozek ali pa ima preveč prostora v primerjavi z drugimi prostori v vašem domu. Ena izmed glavnih prednosti oblikovanja predsobe po meri je, da lahko prostor kar se da najbolj učinkovito izkoristite.

Že izdelano pohištvo določenih mer namreč ni vedno prilagojeno za uporabo v bolj zahtevnih prostorih, medtem ko je pohištvo po meri mogoče izdelati povsem prilagojeno vašim potrebam in tako zagotoviti prostor za shranjevanje, ki ga potrebujete.

S tem, da lahko sami določate obliko in barvo, lahko popolnoma osebno oblikujete svoj predprostor. Na vsakem hodniku potrebujete tudi ogledalo, zaradi česar vam je na voljo veliko različnih oblik, ki bodo ustrezali vaši izbiri. Če imate na voljo še kaj prostora, si lahko privoščite ujemajočo se klop, če pa je prostor težava, za zaključek celotnega izgleda premislite o eni od miz ali regalov za odlaganje stvari. moderne-predsobe-po-meri-magnet

Predsobe po meri so izdelane iz najboljših materialov

Ker so izdelane iz najboljših materialov, z njimi naredite vtis takoj, ko ljudje vstopijo v vaš dom. Za svoj dom si ponavadi želimo določeno prepoznavnost, to pa mu da ravno pohištvo po meri. V opremo lahko dodate še druge dodatne elemente, kot je stol, ki ljudem omogoča enostavno obuvanje.

Poskrbite tudi za ustrezne obešalnike, prav tako pa noben prostor ni popoln, če ne dodate ustrezne razsvetljave. Med idejami za ureditev hodnika po navadi najdemo tudi slike, ogledala ali okrasne stenske poudarke. Z vključitvijo preproge ali elegantnih talnih površin lahko še dodate toplino in svojo osebno noto.

Written by: