Kolagen za kožo v obliki kolagena v prahu služi pomlajevanju obraza

Kolagen za kožo je kot prehransko dopolnilo, priporočljivo zlasti po 20. letu starosti, ko začne njegova naravna vrednost v vsakem telesu, počasi upadati. Ta dragocena beljakovina je koristna tako za pomlajevanje obraza – za pomlajevanje kože na obrazu, zelo dobrodošla pa je tudi ob mnogih drugih težavah, ki se pojavijo z leti.

Kakovostna prehranska dopolnila

Beljakovina koristi denimo pri bolečih in vnetih sklepih, pomaga pri krepitvi mehkih in krhkih nohtov ter tankih las, prav tako pa lahko opazimo izboljšanje prožnosti ožilja in boljšo prepustnost črevesja. V podjetju Biostile, je kolagen za kožo dobavljiv v obliki prahu, ki združuje kombinacijo iz kar petih različnih virov: govejega tipa 1 in 2, piščančjega tipa 2, ribjega kolagena 1 in membrane jajčne lupine.

Kolagenu v prahu dr. Majića je tako dodan še kurkumin, močan antioksidant s protivnetnimi lastnostmi, šilajit smola, vitamin C in silicij. V takšni kombinaciji, vse navedene sestavine z lahkoto pomagajo ohranjati kožo bolj prožno in mladostno.

Kolagen za pomlajevanje obraza

Pomlajevanje obraza s pomočjo kolagena v prahu

Nega obraza je eno izmed najzahtevnejših opravil, saj zahteva premišljen izbor izdelkov, ki ustrezajo strukturi naše polti. Pomembno vlogo pri izgledu vsake kože pa ima predvsem kolagen, ki je sicer najbolj zastopana beljakovina v človeškem telesu.

Le-ta denimo sodi med strukturne proteine, ki skrbijo za obliko in prožnost polti, predstavlja pa kar 30 % vseh beljakovin, ki jih lahko najdemo v telesu. Tako ga najdemo v kosteh, mišicah, vezivnem tkivu, laseh, žilnih in črevesnih stenah, nohtih, očeh, zobeh, mehurju in dlesnih. Č

Čeprav gre za pomemben strukturni protein, pa tvorba kolagena z leti v našem telesu prične upadati; človeško telo ga po 20. letu starosti letno proizvede namreč kar za 1 % manj. Ravno zato je smiselno njegovo tvorbo nadomestiti s kolagenom v prahu, sestavljenem iz različnih virov.

Pomlajevanje kože na obrazu

Pomlajevanje kože na obrazu – hidroliziran kolagen v prahu

Kolagen je najpogosteje dobavljiv kot kolagen v prahu, ki ga lahko preprosto zaužijemo s kozarcem tekočine. Kolagen dr. Majdiča, ki ga najdete v podjetju Biostile, je prehransko dopolnilo, ki vsebuje kar 5 virov kolagena.

Tovrsten kolagen predstavlja podporo za nego obraza: gre za hidroliziran goveji kolagen in hidroliziran ribji kolagen, združen v kolagenu Collagen Power Blend, elce, tj. aminokisline, ki jih telo lažje absorbira. Na ta način služi pomlajevanju obraza, saj le-temu pomaga nadomestiti primanjkljaj naravnega kolagena.

Čeprav lahko kolagen zaužijemo tudi s hrano, pa je najboljši način zaužitja, prav kolagen v prahu, saj ima kar 90% absorpcijo. Beljakovina je namenjena pomlajevanju kože na obrazu, pomaga pa tudi pri drugih težavah, na primer pri problemih s sklepi, mišicami, tkivi…

Najboljši kolagen za pomlajevanje obraza

Najboljši kolagen za kožo je hidroliziran

Pomlajevanje obraza oziroma pomlajevanje kože na obrazu je skrivnost, ki si jo želi odkriti marsikdo. Obstaja več načinov, kako lahko koži povrnemo nekdanjo prožnosti in sijaj, a noben naravni način ni tako učinkovit kot uporaba prehranskega dopolnila Collagen Power Blend. Le-ta, vsebuje kar pet različnih virov teh tako pomembnih beljakovin, zatp telesu pomaga nuditi oporo pri vzdrževanju vitalnosti.

Kolagen dr. Majića služi tako pomlajevanju obraza, kot tudi krepitvi vitalnosti ostalih telesnih delov, denimo sklepov in tkiv, okostja, kože, ožilja, dlesni, zob, las in nohtov. Glede na to, da beljakovina tvori veliko različnih tkiv, se njegovo upadanje najhitreje pozna prav pri staranju kože in posledično pojavu gub. Uporaba omenjenega prehranskega dopolnila, je zato v kozmetiki vse bolj priljubljena, saj ta koži daje tisto, kar težko pričakujemo od katerekoli kreme ali losjona – upočasni staranje kože po 20. letu starosti.

Kolagen za kožo (zlasti v prahu) izboljša tudi kompaktnost črevesne stene, kar preprečuje kopičenje zdravju škodljivih snovi v telesu. Najboljši na trgu, ki je odličen za nego obraza in pomlajevanje kože na obrazu, najdete v obliki prahu, dobite pa ga v podjetju Biostile, kjer so vam na voljo tudi mnoga druga prehranska dopolnila.

Kolagen v prahu

Written by: