Gotovinski krediti in posojila

Gotovinski krediti: do ugodnega posojila hitro in enostavno

Gotovinski krediti in gotovinska posojila so stvar, do katere vsak pride vsaj enkrat v življenju- pa najsi bo to večji kredit za nepremičnino ali manjši za avtomobil. Da pa vam bo sklenitev kredita enostavno, smo tu za vas mi. Preverite ugodne gotovinske kredite, ki vam bodo uresničili sanje in polepšali prihodnost. Z brezplačnim informativnim izračunom obresti preverite za kakšen kredit bi se odločili, ponudno lahko pridobite preko spleta in se nato oglasite v naši poslovalnici za podpis pogodbe. Gotovinsko posojilo boste prejeli hitro in enostavno.

gotovinski krediti kozarec poln kovancev na mizi z rastočimi kupi denarja

Kreditna sposobnost  – možnost odplačevanja

Pri vseh vrstah posojil in kreditov bo banka najprej preverila vašo kreditno sposobnost. S tem preverimo, koliko kredita vam lahko odobrimo, da ga boste lahko odplačevali in kljub temu dostojno živeli. Če ste kreditno sposobni za izplačilo gotovinskega posojila, lahko preverite tudi sami. Po obroku kredita vam more ostati še 76% aktualne minimalne bruto plače, drugače vam banka ne bo odobrila kredita. Če imate v gospodinjstvu vzdrževane člane se seveda upošteva tudi te. Za informativni izračun obresti in kreditne sposobnosti ter pridobitev ponudbe se lahko oglasite v naši poslovalnici ali pa to opravite sami preko spletnega kalkulatorja in pridobite ponudbo na spletu.

potrošniški krediti par rok drzi kup bankovcev na mizi in jih daje drugemu paru rok

Doba in višina odplačevanja potrošniških kreditov

Potrošniški kredit označuje vrste posojila, kjer je denar namenjen za manjše in (relativno gledano) cenejše izdelke. To je na primer avtomobil, prenova hiše ipd. Maksimalno gotovinsko posojilo namreč znaša 35.000 EUR, najdaljša doba za odplačevanje pa je 7 let oz. 10 let v izrednih primerih. Doba odplačevanja gotovinskega kredita je vezana na določila Banke Slovenije in ni določena s strani posamezne banke. Nepremičninski krediti so največkrat omejeni z zgornjo mejo na 30 let.

Sistem Sisbon in potrošniški kredit

Preden banka odobri gotovinski kredit, ta v sistemu Sisbon preveri vašo dosedanjo finančno zgodovino. To pomeni, da pred sklenitvijo novega potrošniškega kredita banka preveri vašo trenutno zadolženost, ali redno odplačujete obstoječe kredite, ali pogosto prekoračite limit na transakcijskem računu in podobno. Je nekakšna varovalka banke pred sklenitvijo morebitne slabe pogodbe o gotovinskem kreditu.

Brezskrbno do gotovinskega posojila

Kljub vsemu pa je 7 letna doba odplačevanja precej dolga doba, ko se lahko v življenju zgodi marsikaj. Ravno zato imamo na mestu tudi različne tipe zavarovanj gotovinskega kredita, ki vam bodo omogočili bolj brezskrbno sklenitev potrošniškega kredita. Različne vrste kredita lahko zavarujete s porokom, z zastavo življenjskega zavarovanja z odkupno vrednostjo ali z zavarovanjem z denarnimi sredstvi, ko so varčevalna sredstva ali vrednostni papirji. Za še večjo brezskrbnost lahko pri nas uredite tudi življenjsko zavarovanje in zavarovanje v primeru brezposelnosti. Za slednjega omogočamo 6 ali 12 mesečno kritje. S sklenitvijo dodatnih produktov pri banki je lahko obrestna mera vašega kredita še ugodnejša, zato preverite vse možnosti v naših poslovalnicah.

Informativni izračun obresti kar preko spleta

Ko se začnete pogovarjati o sklenitvi gotovinskega kredita, lahko v prvem koraku kar preko spleta preverite, koliko bi znašala obrestna mera. Seveda je to zgolj informativni izračun obresti, za točno obrestno mero se boste dogovorili ob obisku v poslovalnici. Pri informativnem izračunu obresti gotovinskega kredita boste v naš spletni kalkulator podali naslednje informacije:

  • željen znesek kredita (do 35.000 EUR),
  • doba odplačevanja (do 7 let),
  • obrestna mera- fiksna ali variabilna.

Hitro in enostavno do gotovinskega posojila

Do gotovinskega kredita boste prišli hitro in enostavno, v kolikor se boste predhodno pripravili z ustreznimi vlogami in dokumentacijo. Potrošniški kredit lahko pridobite v naslednjih 6 korakih:

  1. Informativni izračun obresti preko spleta
  2. Oddaja vloge in dokumentacije v enoti ali na spletu
  3. Preverjanje kreditne spodobnosti osebno na banki
  4. Odobritev kredita s strani banke
  5. Podpis kreditne pogodbe
  6. Izplačilo sredstev

Za vse dodatne informacije v zvezi z gotovinskimi krediti, kot tudi nepremičninskimi, kontaktirajte naše usposobljene sodelavce in bančne svetovalce. Najdete nas lahko v 11 poslovalnicah po celotni Sloveniji, kjer vam bomo pomagali po najboljših močeh. Naj z našo pomočjo vaše sanje postanejo resničnost že danes!

gotovinska posojila origami hisa iz bankovca za sto evrov

 

Written by: